Politika bezpečnosti potravin ČR a EU v oblasti užití potravinových aditiv /

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Dvořáková, Kamila (Autor)
Korporativní autor: Vysoká škola evropských a regionálních studií. Katedra právních oborů a bezpečnostních studií
Médium: Bakalářské práce
Jazyk:Czech
Vydáno: (České Budějovice, 2012
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
LEADER 01430nam a2200373 4500
001 KN4348500000158807
005 20200905141829.0
008 120913s2012 xr |||||||||||||||||cze d
040 |a CBD006  |b cze 
072 7 |a 614  |x Veřejné zdraví a hygiena  |2 Konspekt 
080 |a 614.31:663/664  |2 h 
080 |a 663/664  |2 h 
080 |a 613  |2 h 
080 |a (437.3)  |2 (h 
080 |a (4)  |2 (h 
080 |a (043)  |2 (h 
100 1 |a Dvořáková, Kamila  |4 aut 
245 1 0 |a Politika bezpečnosti potravin ČR a EU v oblasti užití potravinových aditiv /  |c autor práce Kamila Dvořáková ; vedoucí práce Jiří Dušek 
260 |a (České Budějovice,  |c 2012 
300 |a 60 s. ;  |c 30 cm +  |e 1 CD-ROM 
504 |a Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy. 
650 0 7 |a bezpečnost potravin  |2 czenas 
650 0 7 |a potraviny  |2 czenas 
650 0 7 |a zdravotní aspekty  |2 czenas 
650 0 7 |a ochrana zdraví  |2 czenas 
650 0 7 |a země Evropské unie  |2 czenas 
651 7 |a Česko  |2 czenas 
655 7 |a bakalářské práce  |2 czenas 
700 1 |a Dušek, Jiří,  |d 1980-  |4 oth 
710 2 |a Vysoká škola evropských a regionálních studií.  |b Katedra právních oborů a bezpečnostních studií 
910 |a CBD006 
999 |c 4411  |d 4411 
942 |c BP 
993 |0 0  |1 434850017001  |4 0  |6 BP_971_000000000000000  |7 0  |9 17413  |b 0  |c 17001  |d 2012-09-13  |e 0  |f DOSP  |g BP971  |l DOSP  |p bakalářská práce  |r 2019-09-01  |t 5  |w 2019-09-01  |y BP