Labyrint srdce a ráj světa : obrazy doby, života a díla Jana Amose Komenského /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Floss, Pavel, 1940- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Fénix, 1992
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
LEADER 00852nam a2200253 4500
001 KN4348500000156634
005 20200905143102.0
008 080620s1992 cs |||||||||||||||||cze d
020 |a 80-85245-27-2 
040 |a CBD006  |b cze 
080 |a 37  |2 h 
080 |a 14  |2 h 
080 |a 929Komenský,J.A.  |2 h 
080 |a 885.0-96  |2 h 
100 1 |a Floss, Pavel,  |d 1940-  |4 aut 
245 1 0 |a Labyrint srdce a ráj světa :  |b obrazy doby, života a díla Jana Amose Komenského /  |c Pavel Floss 
260 |a Praha :  |b Fénix,  |c 1992 
300 |a 170 s. 
500 |a Frontispis. 
600 1 7 |a Komenský, Jan Amos,  |d 1592-1670  |2 czenas 
655 7 |a monografie  |2 czenas 
910 |a CBD006 
999 |c 2403  |d 2403 
993 |0 0  |1 434850012615  |4 0  |6 C_1522_000000000000000  |7 0  |9 13125  |a 40.00  |b 0  |c 12615  |d 2008-06-20  |e 0  |f DOSP  |g C1522  |h 40.00  |l DOSP  |r 2019-09-01  |t 5  |w 2019-09-01  |y KN